Jacke tvåmålsskytt

 

Jakob Eklund jublar efter sitt 1-0-mål.
Jakob Eklund jublar efter sitt 1-0-mål.

Sala FF besegrade på Maservallen hemmalaget Forssa BK med 2-0. Stor matchhjälte blev matchens bäste spelare,  Jakob ”Jacke” Eklund, som gjorde ett mål i vardera halvleken.
En stabil insats av Sala FF, där försvarsspelet var mycket bra. Forssa hade svårt att få till några målchanser – det var först i slutminuterna av första halvlek som ett par lägen dök upp. I den andra halvleken, när Forssa tryckte på i slutminuterna,  fick målvakten Adrian Forsgren sträcka på sig för att styra bollen över ribban med en tv-räddning.

2-0 speglar matchen väl och dagens födelsedagsbarn, Måns Giesecke, var nära att få fira den med ett mål i den 60:e minuten. Men skottet gick i stolpen.

Forssa BK-Sala FF 0-2 (0-1)
Målen: 0-1 (8) Jakob Eklund, 0-2 (61) Jakob Eklund.
Publik: 40.

Jakob Eklund, Sala FF, gör här 2-0
Jakob Eklund gör här 2-0. Därmed återtog han ledningen i den interna skytteligan. Med sina åtta mål har han gjort ett mål mer än Alexander Söderström.

 

Måns Giesecke firade i dag sin 20-årsdag med Sala FF-seger borta mot Forssa BK. I 60:e minuten var han nära att bli målskytt med ett skott i stolpen.
Måns Giesecke firade i dag sin 20-årsdag med Sala FF-seger borta mot Forssa BK. I den 60:e minuten var han nära att bli målskytt med ett skott i stolpen.

 

Veteranen Jonas Spårebo lurade upp motståndare med såväl skottfint...
Veteranen Jonas Spårebo lurade upp motståndare på läktaren med såväl skottfint…
...kroppsfinter
…som kroppsfinter.

Bildspel: